شنبه, ۱ دی ۱۳۹۷، ۰۳:۱۶ ق.ظ

در بسیاری از کشورهای در حال توسعه جهان دستیابی به آب تمیز و قابل
آشامیدن ضرورت مهمی تلقی میشود. اغلب منابع آبی در دسترس به صورت شور بوده
و یا حاوی باکتریهای مضر میباشند و لذا قابل آشامیدن نمیباشند. تحقیقات
نشان داده اند که حدود94 درصد از آبهای کره زمین شور و تنها 6 درصد از
آبهای موجود شیرین بوده و این در حالی است که 3 درصد از این مقدار بصورت یخ
در قطبهای شمالی و جنوبی زمین قرار دارند. به این ترتیب مشخص است که منابع
آبهای شیرین بسیار محدود و دستیابی به آنها در بسیاری از مناطق دشوار
میباشد. شیرین ...