چهارشنبه, ۹ آبان ۱۳۹۷، ۰۱:۴۵ ق.ظ

مشخصات فایل عنوان: پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در
فرآورده های دریائی قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 28
محتویات قسمتی از پاورپوینت ):Thawing تعریف انجماد زدائی( افزایش درجه
حرارت فرآورده به بالاتر از نقطه انجماد بطوریکه محصول به حالت قبل از
انجماد برگشته و قابلیت پخت یا مصرف پیدا کند. دراین رابطه درجه حرارت یک
محصول باید به حدود 1-درجه سانتی گراد برسددر حقیقت آخرین مرحله در پروسس
ماهی منجمد است و عبارتست از افزایش درجه حرارت به صفر درجه و به این ...