چهارشنبه, ۹ آبان ۱۳۹۷، ۰۱:۲۰ ق.ظ

مشخصات فایل عنوان: پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن قالب بندی:
پاورپوینت تعداد اسلاید: 82 محتویات مبنای تقسیم بندی خوراکی ه
اقسام خوراکی ها اقسام اغذیه مراتب درجات چهارگانه ادویه خوراک اصلی
انسان غذا و مزاج نکات لازم در غذا خوردن نبایدها طعم غذا
ارتباط طعم غذا با کیفیت آن طعم غذا ظرف غذا وجود خلط صفراوی در
معده تدبیر آب و . . . . . . . . قسمتی از پاورپوینت
مبنای تقسیم بندی خوراکی ها: 1- تأثیر به م ...