دوشنبه, ۷ آبان ۱۳۹۷، ۰۲:۵۸ ق.ظ
تحقیق درباره کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی 40 ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و
پرینت تعداد صفحات: 155 کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی
مقدمه: شیرامولوسیون پیچیدهای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی است.
شیرگاو تقریباً 87% آب، 5/3% پروتئین، 5/3% چربی و 5% لاکتوز دارد که البته
در صد آب و چربی از شیر یک گاو به شیر گاو دیگر متفاوت است. محصولات بدست
آمده از تخمیر شیر، مزههای متفاوتی دارند و به علت داشتن آب کمتر نسبت به
شیر، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذایی بیشتر است. تخ ...
۹۷/۰۸/۰۷