چهارشنبه, ۳۰ فروردين ۱۳۹۶، ۱۰:۲۰ ب.ظ
![](http://rozdoc.sellfile.ir/prod-images/996818.jpg)
گوشت اصطلاح گوشت اساساً به عضله اسکلتی و چربی چسبیده بدست آمده
از حیوانات تازه ذبح شده اشاره دارد . اگرچه سایر بخشها شامل اندامهای
درونی برای مصرف انشان مفید هستند ، همچنین به عنوان گوشت مورد بررسی قرار
میگیرند. صرفنظر از عضله اسکلتی گوشت شامل عضله های قلب عضله های صاف ملحال
، غدد لنفاوی ، اپیدرمیز،روده ها میباشد. بافت عضله شامل 75% رطوبت ،
22% مایع نیتروژنی ، چربی 15.2% مواد معدنی و 1% از برخی کربوهیدراتها
0.02-0.05% است . مایع نیتروژنی اساساً پروتین هستند که به 3 گروه پروتین
های قابل ...