پنجشنبه, ۲۱ تیر ۱۳۹۷، ۰۱:۲۹ ق.ظ

نقش روغن ها و چربی ها در تغذیه انسان یکی از مهمترین زمینه های
مورد بررسی در علم تغذیه است. فواید و خطرات ناشی از مصرف چربی های خوراکی
همواره در منابع علمی و رسانه های جمعی مطرح میشود. اهمیت این گروه از
مواد غذایی به گونه ای است که نه تنها از دیدگاه سلامت بلکه از جنبه-
های تجارت جهانی نیز اهمیت فوق العادهای دارد.دیدگاههای در حال تغییر
نسبت به روغنها و چربی های خوراکی میتواند بر مصرف مواد غذایی و در نهایت
وضعیت سلامتی، تولیدات کشاورزی و آموزش تغذی ...