تیز فایل

برای تبادل لینک به سربرگ تبادل لینک در سمت راست بالای صفحه مراجعه نمایید
نقش روغن ها و چربی ها در تغذیه انسان یکی از مهمترین زمینه های مورد بررسی در علم تغذیه است. فواید و خطرات ناشی از مصرف چربی های خوراکی همواره در منابع علمی و رسانه های جمعی مطرح می­شود. اهمیت این گروه از مواد غذایی به­ گونه ­ای است که نه تنها از ­دیدگاه سلامت بلکه از جنبه­- های تجارت جهانی نیز اهمیت فوق ­العاده­ای دارد.دیدگاه­های در حال تغییر نسبت به روغن­ها و چربی های خوراکی می­تواند بر مصرف مواد غذایی و در نهایت وضعیت سلامتی، تولیدات کشاورزی و آموزش تغذی ...
۹۷/۰۴/۲۱

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی