دوشنبه, ۷ آبان ۱۳۹۷، ۰۳:۱۷ ق.ظ
تحقیق درباره نخود 13 ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و
پرینت تعداد صفحات: 13 اصلاح برای کیفیت و بازار پسندی کیفیت غذایی
نخود به تفصیل در فصل 15(توسط ویلیامز و سینگ)بحث خواهد شد.نخود به صورت
دانه کامل ، لپه و آرد (که به صورتهای مختلف تهیه می شوند)مصرف می شود.جهت
آماده سازی نخود درغذاهای خانگی ، از عملیاتی همچون خیساندن،رویاندن گیاهچه
ها،خمیرکردن،جوشاندن،سرخ کردن،برشته کردن و بخاردادن استفاده می شود. از
آنجا که نخود به اشکال مختلف و با سلیقه های بومی مصرف می شود،پارامترهای
...
۹۷/۰۸/۰۷