تیز فایل

برای تبادل لینک به سربرگ تبادل لینک در سمت راست بالای صفحه مراجعه نمایید
يكشنبه, ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۰۳:۱۶ ب.ظ

طرز تهیه و فوت و فن های تزیین و پخت کیک تولد خانگی

طرز تهیه خامه کیک تولد برای تهیه ی خامه کیک تولد،خامه, پودرقند,سفت کننده خامه و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن برقی 3 تا 4 دقیقه میزنیم و بعد از آن در یخچال به مدت 1 تا 2 ساعت میگذاریم و در پرف خامه را هم میگذاریم،تا خنک شود و بعد از آن از یخچال خارج میکنیم و با دور تند میزنیم تا خامه سفت شود اگر خامه را زیاد بزنید زود میبرد و تبدیل به کره میشود.تا خامه سفت شود،طوری که روی خامه خطهای همزن بیفتد.یا خامه را از قبل بگذارید در یخچال تا خنک شود و بعد با سفت کننده خامه و وانیل مخلوط کنید و با همزن ب ...
۹۶/۰۳/۱۴

نظرات (۱)

در سایت بنیتا فعالیت کنید, امتیاز جمع کنید و بدون پول از فروشگاه خرید کنید!

آیفون 7 و سامسونگ اس8 منتظر شماست !!

< برای عضویت کاملا رایگان در سایت بنیتا کلیک کنید >

http://jayaze.blog.ir/


سایت رتبه 150 ایران رو داره و جوایز کاملا واقعیه

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی